Privacy verklaring

hannahvanmunster.nl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij deze verwerking houdt hannahvanmunster.nl zich aan de eisen die de privacywetgeving stelt.

Uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks worden opgegeven worden bewaard en gebruikt in het kader van de opgevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze verstrekt worden om te verwerken.

Voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen gebruikt hannahvanmunster.nl NAW-gegevens, e-mailadres en verdere (optionele) zelf opgegeven informatie.

hannahvanmunster.nl verklaart alle gegvens uitsluitend te gebruiken ten behoeve van een goede dienstverlening en alleen voor noodzakelijk gebruik. Gegevens worden uitsluitend gedeeld met derden wanneer dat nodig is voor de uitvoering van uw verzoek. Daarbuiten deelt hannahvanmunster.nl de verstrekte gegevens niet met derden.

Copyright

Het copyright op alle getoonde werken berust bij de kunstenaar. De afbeeldingen van de werken mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.